Bestellen

IntoWords kan worden aangeschaft als een jaarlicentie. Dat betekent dat steeds van jaar tot jaar precies kan worden aangesloten op de behoefte. Natuurlijk kan een licentie ook tussentijds snel worden aangepast.

Schoollicenties

Bij IntoWords zijn er interessante mogelijkheden voor kleine en grote scholen. Stuur ons hier een berichtje welke behoefte er op de school is. We reageren daar snel op – ook met prijsinformatie.

Alle prijzen en afspraken zijn gebaseerd op een prijs per jaar. Alle updates, inclusief de uitbreiding naar andere platforms, zijn daar verder bij inbegrepen: het doet er niet toe op welke apparatuur de code wordt gebruikt, of hoe vaak van device gewisseld wordt.

Alleen Windows? Als binnen een school alleen met Windows apparatuur wordt gewerkt, dan kan ook een “smalle” IntoWords licentie, alleen voor Windows (=L2S,) worden afgesloten. De codes zullen dan alleen daar werken. Als dit bij u van toepassing is: laat het ons weten.

Omdat de prijs bij hogere aantallen daalt, is het handig om even rond te kijken of er binnen een scholengroep of samenwerkingsverband een gezamenlijke aanschaf mogelijk is. Dat kan voor alle partijen voordeel opleveren. Licenties kunnen ook probleemloos worden uitgewisseld.

En: denk ook eens aan de unieke mogelijkheid om leerlingen ook thuis de mogelijkheid geven om met IntoWords te werken door een code mee te geven.

SSO – single-sign-on via Entree Federatie
Via de Kennisnet Entree Federatie is het IntoWords pakket nu als een single-sign-on pakket beschikbaar. Dat betekent meer gebruikersgemak, omdat inloggen daarmee automatisch gerealiseerd wordt voor de leerling met een schoolaccount. Vraag verdere informatie!

Single-user

Voor particuliere gebruikers is er de Windows-versie van IntoWords onder de naam L2S. Kijk voor meer informatie op www.L2S.nl.

De single-user versie van IntoWords laat nog even op zich wachten. Zodra deze beschikbaar is, kan deze besteld worden in onze webshop. In sommige situaties wordt door scholen een code voor thuisgebruik meegegeven. Particuliere aanschaf is dan dus niet nodig.