IntoWords voor Windows (L2S 9) Downloads

Soms komt het voor dat een installatie van L2S versie 9 nog even gewenst is.

Het doet zich bijvoorbeeld voor als binnen een school of organisatie nog even breed met die versie wordt gewerkt en er een of enkele computers zijn bijgekomen. Dat kan het handig zijn om daarop ook nog even versie 9 te plaatsen. Uiteraard zal dan op een passend moment later een volledige update ronde kunnen plaatsvinden. Ook kan het zijn dat versie 10 een uitzonderlijke foutmelding geeft die nader onderzoek vereist. Als u dan toch meteen wel verder wilt op Windows: verwijder dan versie 10 en werk tijdelijk nog even met versie 9.

Hoe dan ook: downloaden van L2S versie 9 kan hier:

Mocht u versie 8 of versie 10 eerder hebben geïnstalleerd, verwijder die dan eerst!

Download hieronder IntoWords voor Windows (L2S 9). Download alleen wat je nodig hebt.
Klik na het downloaden op het .exe bestand om het programma en de talenpakketten te installeren.

 

Extra voor applicatiebeheer op scholen:
In de bovenstaande .exe-bestanden zit een msi opgenomen. Als u die wilt benutten om het pakket uit te rollen: pak de exe uit met Winzip of Winrar (niet met 7Zip) en de msi is beschikbaar.

Andere IntoWords producten downloaden? Ga dan terug naar de Kickstart pagina.

 

Dedicon bestanden voor L2S / IntoWords

Om de L2S / IntoWords bestanden van Dedicon te openen is een speciale viewer nodig.

Windows:

Op Windows computers installeert u daarvoor een speciale viewer. Deze kan gratis bij ons worden aangevraagd. Klik hier om de viewer aan te vragen!

Chrome – Cloud

Er is ook een Chrome Cloud Viewer. Deze kan overigens meer dan alleen Dedicon bestanden openen. Klik hier om naar die Cloud-viewer te gaan en daar een account te openen. Via een eenvoudige aanpassing kan deze viewer ook op Android en iPad worden gebruikt. Als dat bij u aan de orde is: stuur ons dan een berichtje (helpdesk@IntoWords.nl). Let wel: om de Chrome Cloud Viewer te kunnen gebruiken hebt u een IntoWords Chrome Cloud licentie nodig.