Bedrijven

IntoWords helpt werknemers bij het lezen en schrijven. Zo kunnen ze prettiger en effectiever hun werk doen. Het is geschikt voor grote bedrijven en het MKB.

IntoWords ondersteunt werknemers met (o.a.) dyslexie goed bij hun lees- en schrijfproblemen. IntoWords is laagdrempelig en draagt bij aan de zelfredzaamheid.

Het doet er niet toe of teksten gemakkelijk of moeilijk zijn. IntoWords leest alles voor.

Goede ondersteuning bij het schrijven

IntoWords ondersteunt ook bij het schrijven. Soms is er een woordenlijst, of een hele slimme woordvoorspeller. Per versie kan dat net even anders zijn, maar allemaal ondersteunen ze ook bij het schrijven!

Als de gebruiker baat heeft bij de woordvoorspelling bij het schrijven, dan kan IntoWords helpen om snel de moeilijke woorden aan te vullen. Er worden ook suggesties gegeven en in IntoWords kan ook het volgende woord worden voorspeld. Zo kan de werknemer sneller betere teksten schrijven. IntoWords draagt er vaak toe bij dat de zelfredzaamheid en productiviteit vergroot worden.

Gratis proefperiode

Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend gratis een proefperiode aan te vragen. Dat is natuurlijk dé manier om bevestigd te krijgen dat het product goed binnen de bestaande organisatie past. Een proefperiode is vlot geregeld!

intowords-family

De IntoWords familie

Het doet er niet toe op welk device of platform je werkt, er is vast een IntoWords beschikbaar die speciaal daarvoor werd ontwikkeld.

Alle versies van IntoWords werken intuïtief, hebben hetzelfde uiterlijk en je bent er binnen enkele minuten mee aan de slag.

En: met je licentie kun je afwisselend op verschillende devices werken!