Gratis proefperiode

English

We sturen vlot de gegevens voor een gratis proefversie toe. We geven daarnaast ook meteen vrijblijvend informatie over de aanschafkosten. Vul op de bovenste regel in of de proefperiode voor school, thuis of voor het werk is. Van scholen vragen we een aantal extra gegevens. Geen school? Laat die vakjes dan gewoon leeg. Het e-mail adres is natuurlijk wel heel belangrijk, anders kunnen we geen gegevens sturen. De gegevens sturen wij per e-mail toe. Zorg dus dat het opgegeven e-mailadres klopt.

Wanneer begint de proefversie te lopen en wat is de levertijd?

De proefperiode begint direct na de levering te lopen. Wacht dus niet te lang met het in gebruik nemen en activeren van de proefversie! Alle aanvragen worden door ons handmatig uitgeleverd. Hoewel wij een proefversie altijd proberen binnen 24 uur te leveren, zou de levertijd in een weekend of onderwijsvakantieperiode iets langer kunnen zijn.

Ik heb een code van school gekregen, heb ik dan nog een proefversie nodig?

Nee, dat is niet nodig! Klik hiernaast op de Kickstart knop. Kies daarna met welke apparatuur je werkt. Daar vind je dan meteen de downloads en handleidingen. Installeer het programma en log meteen in met de code die je van school gekregen hebt. Dit geldt ook als de school met een SSO aansluiting werkt. Je kunt dan via de Entree Federatie meteen inloggen.

Waarom moet ik mijn telefoonnummer opgeven?

Als extra service bellen wij na een paar dagen om te horen of de installatie goed gelukt is. Mocht er dan vragen zijn, dan proberen wij die meteen ook te beantwoorden. Liever geen telefoontje? Laat het vakje dan leeg.

Aanvragen van de gratis proefversie

Hieronder kun je een 30 dagen versie aanvragen.

Aanvraag gratis proefperiode IntoWords voor school, werk of thuis.
School (naam) / Werk / Thuis:
Plaats:
Onderwijsvorm: PO
VO
MBO
HBO
WO
SBO
VSO
Totaal aantal leerlingen:
Gewenst aantal gelijktijdige gebruikers:
Dienstverlener (extern ICT bedrijf):
Thuisgebruik: Ja
Nee
Gewenste talen (naast Nederlands): Engels
Duits
Frans
Spaans
Naam:
E-mail adres:
Telefoonnummer: