IntoWords voorlichting

Voorlichting / webinars

Als u meer wilt weten over IntoWords zijn er diverse mogelijkheden. Natuurlijk begint alles vaak met een gratis proefperiode. Samen met de informatie op de Kickstart pagina’s wordt dan vaak al heel veel duidelijk. Bel ons (0227-542464) of e-mail ons met uw verdere vragen.

Kennismaking met IntoWords

Daarnaast worden er door ons met grote regelmaat korte cursussen op afstand georganiseerd. Heeft u hierin interesse? Stuur ons dan een e-mail. We overleggen dan verder over dag en tijd. Kosten: geen.

De cursus kan individueel worden gevolgd, maar kan bij u misschien ook geprojecteerd worden op het digitale bord. Dan kunnen meer mensen gelijktijdig meekijken.

Duur: 30 – 45 minuten. Effectiviteit: groot.

Implementatie
Als het programma is aangeschaft bieden we u als school ook de mogelijkheid van een implementatiecursus. Uiteraard is die cursus ook gratis. De cursus wordt gegeven op een moment dat we met elkaar in overleg kiezen. Onze suggestie: ga eerst even zelf met IntoWords aan het werk. Na een of twee maanden zijn er ongetwijfeld vragen. Daarop kunt u dan meteen de antwoorden krijgen. Bel of e-mail ons voor afspraken.

Duur: 30 – 45 minuten.

Effectiviteit: groot.

Toch liever persoonlijke voorlichting?
Onze showroom aan de Zuidkade in Waddinxveen is ruim en voldoet aan alle eisen. Bel of e-mail ons als u daar wilt afspreken. Schoolbezoeken kunnen bij uitzondering in bijzondere omstandigheden soms ook.