Bestellen

IntoWords kan worden aangeschaft als een jaarlicentie. Dat betekent dat steeds van jaar tot jaar precies kan worden aangesloten op de behoefte. Natuurlijk kan een licentie ook tussentijds snel worden aangepast.

Schoollicenties

Bij IntoWords zijn er interessante mogelijkheden voor kleine en grote scholen. Stuur ons hier een berichtje welke behoefte er op de school is. We reageren daar snel op – ook met prijsinformatie.

Meteen bestellen? Natuurlijk, dat kan ook. Ga HIER naar de webshop. Na aanschaf kun je eventueel via e-mail een implementatiebijeenkomst aanvragen.

Alle prijzen en afspraken zijn gebaseerd op een prijs per jaar. U kunt werken met alle versies van het programma. De stemmen voor Nederlands, Vlaams, Frans, Duits, Engels en Spaans zijn inbegrepen. Alle updates zijn ook inclusief. Het doet er niet toe op welke apparatuur de code wordt gebruikt, of hoe vaak van device gewisseld wordt.

Omdat de prijs bij hogere aantallen daalt, is het handig om even rond te kijken of er binnen een scholengroep of samenwerkingsverband een gezamenlijke aanschaf mogelijk is. Dat kan voor alle partijen voordeel opleveren. Licenties kunnen ook probleemloos worden uitgewisseld.

Bij de aanschaf is inbegrepen de unieke mogelijkheid om leerlingen ook thuis met IntoWords te laten werken door een code mee te geven.

SSO – single-sign-on via Entree Federatie

Via de Kennisnet Entree Federatie is het IntoWords pakket nu als een single-sign-on pakket beschikbaar. Dat betekent meer gebruikersgemak, omdat inloggen daarmee automatisch gerealiseerd wordt voor de leerling met een schoolaccount. Vraag verdere informatie!

Single-user

Voor particuliere gebruikers is er een individuele jaarlicentie van IntoWords beschikbaar. Ook die kan via de webshop (klik HIER) besteld worden. Maar, in veel situaties wordt door scholen een code voor thuisgebruik meegegeven. Particuliere aanschaf is dan dus niet nodig.