Dyslexie-specialisten

IntoWords is laagdrempelige en zeer betaalbare compenserende spraaksoftware. Het kan een oplossing zijn bij de problematiek van het technisch lezen en bij het schrijven. Effectief en geschikt voor tal van situaties.

IntoWords leest alles voor

Het tempo van lezen bij leerlingen met dyslexie ligt vaak heel laag en de leerling komt vaak ook niet aan de vakinhoud toe. Met IntoWords kan de leerling het tempo beter bijhouden en zich ook bezighouden met de inhoud van de tekst. En daar gaat het toch om? Het doet er niet toe of teksten gemakkelijk of moeilijk zijn. IntoWords leest alles voor. Er zijn veel instelmogelijkheden. Het tempo van voorlezen is daar natuurlijk heel belangrijk bij.

Goede ondersteuning bij het schrijven

IntoWords ondersteunt ook bij het schrijven. Soms is er een woordenlijst, of een hele slimme woordvoorspeller. Per versie kan dat net even anders zijn, maar allemaal ondersteunen ze ook bij het schrijven! Als de leerling gebruik maakt van de woordvoorspelling bij het schrijven, dan kan IntoWords helpen om snel de moeilijke woorden aan te vullen. Er worden ook suggesties gegeven en in IntoWords kan ook het volgende woord worden voorspeld. Zo kan de leerling sneller en beter teksten schrijven. De ingetypte teksten kunnen meteen worden gehoord, zodat eventuele fouten meteen verbeterd kunnen worden.

Grotere zelfredzaamheid – leren gaat beter

IntoWords draagt er vaak toe bij dat de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van de leerling met sprongen vooruit kan gaan. Op eigen kracht en in een hoger tempo nu de teksten wél aankunnen, dat is natuurlijk een prachtig uitgangspunt.

IntoWords in uw praktijk

Als professional zul je IntoWords ook binnen de praktijk beschikbaar willen hebben voor demonstratiedoeleinden. We stellen daarvoor graag een pakket beschikbaar voor een sterk gereduceerde prijs. Stuur ons een korte e-mail vanaf je werk e-mailadres en vraag om informatie. Stuur het bericht naar info@IntoWords.nl.  Verder ondersteunen we ook bij het introduceren van deze compenserende software. Bijvoorbeeld als er in de praktijk ouder/kind bijeenkomsten worden georganiseerd, speciaal voor leerlingen met dyslexie en er daar aandacht is voor compenserende hulpmiddelen. Er zijn op aanvraag brochures en proefcodes beschikbaar. Andere wensen? Laat het ons weten!

intowords-family

De IntoWords familie

Het doet er niet toe op welk device of platform je werkt, er is vast een IntoWords beschikbaar die speciaal daarvoor werd ontwikkeld.

Alle versies van IntoWords werken intuïtief, hebben hetzelfde uiterlijk en je bent er binnen enkele minuten mee aan de slag.

En: met je licentie kun je afwisselend op verschillende devices werken!