Examens

Tijdens toetsen en examens zal de Windows versie van IntoWords (= L2S 10) kunnen worden ingezet. Het gebruik van die versie van IntoWords tijdens de officiële examens is toegestaan. Natuurlijk speelt daar het punt dat tijdens veel examens geen Internetverbinding beschikbaar zal/mag zijn. Inloggen zal bij en tijdens het examens dus niet kunnen.

Het advies is om kort voor de examens de examencomputers te voorzien van de laatste versie van IntoWords PRO (= L2S 10) en dit programma ook even te activeren op een moment dat Internet nog wel beschikbaar is. Let bij het inloggen op het kleine MIJ ONTHOUDEN vakje op het inlogscherm en vink dat aan. Log in en sluit af.

Verbreek de Internetverbinding en start het programma opnieuw. Verifieer dat nu inderdaad normaal opgestart kan worden zonder inloggen. Herhaal deze test op de examendag nog een keer om zeker te zijn dat e.e.a. correct werkt.

Soms zijn er bijzondere wensen of omstandigheden. Overleg dan even met ons voor een oplossing. Stuur ons een e-mail bericht met uw 06 nummer. We overleggen dan vlot met u.