IntoWords Android

De IntoWords App voor Android kan gevonden worden in de Play-store.

De app is een hulpmiddel waarmee teksten kunnen worden voorgelezen (tal van instelmogelijkheden en talen). Ook is er zeer geavanceerde ondersteuning bij het schrijven. Activeren gebeurt via een inlogscherm. Het doet er niet toe waar de gebruiker de toepassing wil benutten, als er maar een on-line inlogmogelijkheid is.

IntoWords voor Android leest teksten voor. De snelheid kan daarbij worden aangepast en er kan uit verschillende stemmen worden gekozen. Bij het schrijven is er ook volledige ondersteuning. Er is daarbij niet alleen een woordenlijst, maar ook een hele slimme woordvoorspelling beschikbaar.

Kenmerkend voor het werken met de Android versie is dat je het standaard toetsenbord vervangt door het IntoWords toetsenbord. Daarin zijn de extra functies ondergebracht om het lezen en schrijven te ondersteunen.

Mocht u tijdens het installeren van het IntoWords Android Toetsenbord een privacymelding/waarschuwing krijgen: dit is een standaard melding van het Android device wanneer je een nieuw toetsenbord installeert. Een toetsenbord kan namelijk (soms) ook de toetsaanslagen bijhouden. Bij IntoWords worden geen toetsaanslagen opgeslagen.

IntoWords voor Android is een nieuw programma in de lijn van de succesvolle L2S programmatuur. Voor informatie over dat programma verwijzen we naar die website (www.L2S.nl).