IntoWords voor Android Kickstart

Hier vind je de informatie over IntoWords voor Android. Ga HIER terug naar de keuzepagina.

Deze versie van IntoWords werkt op Android-tablets en telefoons. Op sommige hele oude apparaten zal het programma een melding geven dat de Android versie te oud is en is gebruik niet (meer) mogelijk.

De functies: IntoWords leest teksten voor, ondersteunt bij het schrijven van teksten en heeft een OCR knop waarmee een foto gemaakt kan worden van een tekst, waarna de tekst meteen voorgelezen kan worden.

Bekijk het filmpje. In een paar minuten zie je dan hoe IntoWords voor Android ondersteunt.

Installeren

Zoek naar IntoWords in de Google Play Store en installeer het programma. Na het installeren kom je in een aantal menu’s terecht die voor gebruikers in veel landen bedoeld zijn. Niet iedere knop is voor ons van belang. Na het installeren komt het activeren. Je zult dan een speciaal IntoWords toetsenbord in gebruik nemen en toestemming geven om de teksten aan IntoWords te tonen zodat ze voorgelezen kunnen worden.Zie hiervoor verder de Installatiehandleiding.

Aan het werk met IntoWords voor Android

Download hieronder de handleiding(en) en druk ze even af. Begin met de Installatiehandleiding.

Dedicon bestanden voor L2S / IntoWords

Om de L2S / IntoWords bestanden van Dedicon te openen is een speciale viewer nodig. Deze is er voor Windows en voor Chrome Cloud.
Via een aanpassing kan deze viewer soms ook op Android en iPad worden gebruikt. Als dat gewenst is: stuur ons dan een berichtje (helpdesk@IntoWords.nl).