IntoWords PRO voor Windows Downloads

Download hieronder IntoWords PRO (= L2S versie 10) voor Windows. Download alleen wat je nodig hebt en kies bij het downloaden voor OPSLAAN. Na het downloaden moet het programma nog wel geïnstalleerd worden. Doe dit door te dubbelklikken op de download. Je vindt die in de map Downloads.

Kies na het downloaden van de installer welke talenpakketten je wilt downloaden en installeren. Het installeren van IntoWords PRO voor Windows kan even duren.

Extra voor applicatiebeheer op scholen:
In de installer zit een download ingesloten voor de .msi bestanden. Als u die wilt benutten klik dan op de knop .msi bestanden.

Andere IntoWords producten downloaden? Ga dan terug naar de Kickstart pagina.

Dedicon bestanden voor IntoWords PRO

Om de IntoWords PRO bestanden van Dedicon te openen is een speciale viewer nodig.

Windows:

Op Windows computers installeert u daarvoor een speciale viewer. Deze kan gratis bij ons worden aangevraagd. Klik hier om de viewer aan te vragen!

Chrome – Cloud

Er is ook een Chrome Cloud Viewer. Deze kan overigens meer dan alleen Dedicon bestanden openen. Klik hier om naar die Cloud-viewer te gaan en daar een account te openen. Via een eenvoudige aanpassing kan deze viewer ook op Android en iPad worden gebruikt. Als dat bij u aan de orde is: stuur ons dan een berichtje (helpdesk@IntoWords.nl). Let wel: om de Chrome Cloud Viewer te kunnen gebruiken hebt u een IntoWords Chrome Cloud licentie nodig.