Leerlingen/Ouders

Dyslexie? Dan wil je vast wel ondersteuning bij het lezen en schrijven. Lees hier meer over IntoWords. Het helpt niet alleen bij het lezen, maar ook bij het schrijven en is gemakkelijk in het gebruik.

IntoWords is vooral geschikt voor mensen met dyslexie. Maar ook als bijvoorbeeld het gezichtsvermogen wat minder is, helpt IntoWords prima bij het voorlezen. En bij het schrijven? Daar helpt IntoWords je bij het vinden van moeilijke woorden en zorgt er voor dat je die foutloos kunt invullen. En natuurlijk: je HOORT ook meteen wat je net ingetypt hebt!

Of je nu op de basisschool zit of op de universiteit, of thuis een steuntje in de rug wilt, of bij het werk oplossingen zoekt: IntoWords helpt iedereen. Hoe makkelijk of moeilijk de teksten ook zijn, ze worden netjes voorgelezen. En andere talen? Ja natuurlijk, dat kan ook. Er zijn ook stemmen van andere talen beschikbaar. Je kunt bij IntoWords heel veel dingen zelf instellen: bijvoorbeeld de snelheid en de manier van voorlezen.

En: is er is speciale aandacht voor ondersteuning bij het schrijven. Afhankelijk van de versie is er een woordenlijst, of een hele slimme woordvoorspeller beschikbaar.

Natuurlijk wil je weten of het programma wel echt iets voor je is. Bestel daarom eerst een proefversie. Daarna kun je dan voor gebruik thuis de single-user versie bestellen in onze webshop.

En dan nog even dit:
IntoWords is beschikbaar in een aantal versies voor verschillende soorten tablets en computers. De vertrouwde Windows uitvoering kennen we als L2S. Kijk in de menubalk welke (andere) versies van IntoWords er ondertussen zijn.

intowords-family

De IntoWords familie

Het doet er niet toe op welk device of platform je werkt, er is vast een IntoWords beschikbaar die speciaal daarvoor werd ontwikkeld.

Alle versies van IntoWords werken intuïtief, hebben hetzelfde uiterlijk en je bent er binnen enkele minuten mee aan de slag.

En: met je licentie kun je afwisselend op verschillende devices werken!